welcome to myblog

Wednesday, April 29, 2009

BUSY

dah lama aku xupdate blog ni
aku skrg jarang on9 sebab aku busy sgt
busy mengejar impian and kejayaan
lgpun aku xtau nak update ape kat cni..
wat masa ni xde cite menarik nak dicerita kan..
bile aku ade masa aku akan update blog aku ni..
thx pada kalian2 yg skodeng aku punye blog!! ;D
*cari duit untuk kaya!
moral : nak seribu daya xnak seribu dalih

4 comments:

Heroes87 said...

Dah jumpa ayah belum dan semoga berjaya dalam percarian anda,
banyak bersabar ok bro!!!!!

PriNceghOstz said...

k la bro..jnji ko jgan lupa blog k..hehe

♥NasZieRa♥ said...

lagi 1 jgn lupe kat mmbr..
dah kaye tong2 tau..
ahakz..
nnti letak aku dlm senarai waris ko..
no.1 tau..jgn lupe bro..

ai said...

ok2!!! ;D