welcome to myblog

Tuesday, April 21, 2009

HAPPY BIRTHDAY ME


hari ni umur aku genap 20 tahun!
aku dah tua sebab dah 20-an!!
tapi ade yang xbez nya hari ni.
sebab aku sambut seorang diri!
first time dalam hidup aku,
aku sambut birthday seorang diri!
dan nyanyi lagu happy birthday seorang2!
aku rasa cam nak nangis pun ade..
huhuhhu..
tapi xpe aku relax je!!
hari ni aku nak happy2 je sebab hari setahun sekali je seumur hidup!!

dengan bangge nye aku nyanyi seorang2,
dgr mak bapak aku confirm dorang menangis..
huhuhuhu..
dah2 aku xnak sedih2!!
hari ni kan hari gembire aku!!
mari kite bergembire!!

happy birthday to me,
happy birthday to me,
happy birthday muhammad shaffiq,
happy birthday to me....

~selepas je aku abis taip ini post dah 23masej masuk wish happy birthday kat handfon aku ni!!!

*kek kecik sgt xkenyang makan.
moral : bergaul ngan ramai kawan!

12 comments:

yanalolu'xx said...

oloh2 ciannye ye..

epi beshday to u..
yay!! jadi owang 1st yg wish dlm entri nih..

;p

ai said...

tq yanalolu'xx!! ;D

ainil hawa said...

epy birthday
da tue
hee

:DD

ai said...

umur je tua muka xkot..
hehehhe..
tq ainil!

lulussutopo said...

Happy birthday to you...Good luck..
Salam Ziarah N" Singgah ke Blog Awak..Ok...

Heroes87 said...

HAPPY BIRTHDAYS DAN SIAP4 LAH UNTUK DITEPUNG DAN DITELURKAN SELURUH BADAN(HAAAA....HAAAA......HAAAAAAA...HAAAA......!!!!!!!)

ai said...

tq lulu and heroes!!

maisyara pot! pot! said...

ehehe..
epy blate bday...
:D

ai said...

tq maisyara!!

farahlalala said...

hepi bufdayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ! :)

farahlalala said...

hepi bufdayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ! :)

ai said...

lambt wish 2 fara!!