welcome to myblog

Monday, March 30, 2009

TINJU

mereka2 ni dah takde kerja nak buat terus bergaduh bertinju yang berpunca dari seluar! korang tengok je la video ni ok! kelakar gile..hahahaha..

ALONG vs SSIN

video
jgn tiru aksi ini di rumah anda!!

MYSPACE


aku cukup puas hati dengan profile baru aku ni walaupun ambil masa yang lama hendak membuatnya.
p/s; edit sendiri ni oke!

Saturday, March 28, 2009

DUIT

kerana duit keluarga aku huru hara, aku benci duit. ayah aku berubah kerana duit, mak aku gaduh dengan ayah aku kerana duit dan kerana duit juga la aku tertekan. semua kerana duit! kenapa duit boleh rosakkan segala2 nya. aku BENCI ko!

AYAH

aku rasa sedih sangat sebab ayah aku dah betul2 berubah! beliau dah tak macam dulu. beliau dulu yang sering melawak, penyayang, ambil berat setiap langkah anak2 nya, dan apa2 yang boleh mengembirakan aku. tapi sekarang semua nya berubah dalam sekelip mata. sifat beliau yang sering marah2, baran xtentu pasal, asyik termenung dan apa2 yang membuat kan aku benci sama ayah!
Ayah…
Ayah...
Kepadanya tanganku menadah

Didadanya kulepaskan segala gundah
Ayah tak pernah lelah
Dan selalu mengalah
Walau anaknya kerap bikin susah

Ayah…
Ada dan tiada kau selalu kucinta
Kepada Allah kuhaturkan Do’a
Semoga ayah selalu bahagia
Dimanapun raga dan jiwamu berada

Ayah…
Kurindukan hadirmu disisiku
Walaupun kini kita tak mampu bersua
Namun ayah selalu dihati…

CUTI YANG BOSAN

tak pernah aku rasa cuti yang cam ni. sangat2 la membosan kan sebab dalam seminggu aku bercuti ni aku tak pergi mana2. just duduk umah je, cam apa aje dah cam kera kena kurung dalam kandang. kalau keluar pun tak nak pergi mana sebab aku sorang2 je. kawan2 aku semua sibuk! kalau boleh aku nak je cepat kan masa untuk balik ke KL secepat yang mungkin.

Saturday, March 21, 2009

B-16-06

along

ssin

lan

am

faiz (kacak)

arip

topek

addi (dah berhenti)

mereka2 ni semua kepala gila, otak semua tak betul. tapi aku suka dengan dorang sebab dorang happy gila. dorang tak jahat tapi nakal,betulkan? apa2 pun korang tetap kawan terbaik aku walaupun korang tak betul. B-16-06 terbaik!!

MUHAMMAD SHAFFIQ

assalammualaikum..
nama aku muhammad shaffiq bin abdul latiff. aku ni asal dari klang, selangor.
akhir nya aku dapat juga buat blog sendiri. aku buat semua ni hanya nak yambah kenalan dan menceritakan perjalanan hidup dan meluahkan perasan aku.
aku berterima kasih pada kawan aku 'ssin' (http://abudzaralhusaini.blogspot.com/) sebab kenalkan aku dengan aku.
aku masih taktau selok belok blog ni,apa2 pun aku cuba untuk belajar semua ni.
last sekali aku terharu sebab aku dah ada blog!!
rajin2 la baca blog aku ye kawan2.