welcome to myblog

Monday, July 6, 2009

AWAL JULAI

1july n 5july
activiti demi activiti berlaku!!
tp aku happy giler r 2 hari 2!!
hilang segala tension2 yg ade..

1 JULY
satu malam 30june, 11:45pm
tgh lepak2 kebosanan sume kat umh ni
tetibe je adi blik dr grouping emall die
die ajak kuar jalan2 mane2 pun
kiteorang terus r siap2
total sume orang 12org
nek 1van..
xcam sardin cap king plak kan..
tp selesa la gak..
tp kiteorang masing2 xtau nak g mane ag time 2
sume bg idea cam2
ade nak g genting la,cameron la,PD la blablabla..
sampai la nak isi minyak
pam tayar xtau ag g mane
bile wat keputusan org ramai akhir nye g PD
(aku xsokong sebenar nye,aku nak g cameron)
masa dalam perjalanan g PD 2 macam2 benda lawak jadi
arnab la,kura-kura la,lembu la blablblabla..
nek pecah perut d wat nye!!
sampai2 je PD kul 4pg
lame giler perjalanan kan..
ni terjadi disebab kan terlajak sampai ke Rembau
xke jauh terlajak nye 2
patah balik la cite nye sampai la lambat!
sampai2 je kat PD 2 kiteorang lepak kat kat kedai makan dulu(depan kubur)
lepas makan je kiteorang lepak kat pantai PD
sampai je kat pantai PD 2
tetibe dorang nak men permainan sementara nak tggu air pasang
mula2 nak men ragbi tetibe 1 kumpulan blah sane(xkenal pasti sape)
bg bola kat kiteorang
ape g men bola pantai la
tergolek2 men bola
best giler!!!
jam dah kul 6am
air pun dah pasang
kiteorang pun tuju ke telok kemang
best ckit mandi
bile je sampai kat citu
terus buka baju seluar terus lari masuk air
sejuk!!!!!!
bile matahari dah nek tegak je
kiteorang terus blik tanpa memakai .........
sebab dah bw mandi td..
benda xdi rancang 1 benda pun xbawa
jd nak kate mandi bogel 2 ade r tp kejap la
hehehehhe..
time blik ape ag sume tido kecuali along
sian along!!








5 JULY
benda yg same ag berlaku
iaitu benda yg xd rancang lgsg
tetibe je gerak terus
tp ni lambat ckit gerak sbab hujan
xsalah la jam masa 2 kiteorang gerak kul 5am
tp ni destinasi nye len ckit
hari 2pantai tp kali ni dah plan ckit nak g gabai
kali ni masing2 bawa peralatan masing nak g mandi
sebab ade plan ckit
ckit je xbanyak
yg g masa ni 11orang tp kali ni ade 3 orang gadis!!
masa 2 xde sume dak umah
perjalanan ke sg. gabai kan jalan kampung yg betul2 kampung
jalan kat citu banyak giler pokok durian
masing2 curi2 pandang kat tepi2 jalan mane tau ade durian ke
slow je bawa van
tetibe kami nampak durian sebiji
break mengejut la
igat kan sebiji rupe nye banyak la gak
xsalah aku 6 ke 7 biji
lepas kutip 2 terus bawa van laju ckit
hehehhe..
sampai je kat pintu masuk sg.gabai dalam kul 8am
dah la lepas hujan pagi2 lak 2
xke air 2 sejuk nak mampus
mmg sejuk!!!
abis je kiteorang mandi sampai kul 12pm
lame giler
aku sampai kecut2 d wat nye!!
time blik je aku cam biase r tido!!
sampai2 je dah kat alpha!!



pic2 kat sg.gabai akan aku tambah sebab kemera nye xd kenal pasti ag!!

*penat 2 ade r tapi seronok giler r!!!
moral : masa itu emas!

5 comments:

Syafiqah Nabila said...

best best mandi manda di musim panas ni

kl sangat panas
:D

neiyqhiey said...

x snonoh nye gmbr..ha3..
well,laki katekn...

Noy said...

happy gilerr time nie....
enjoy....

ai said...

mmg happy giler kan time ni..
tp skrg sume dah berubah!!
berubah sekelip mata je kan..

Noy said...

windu sgt time nie...
time kita semua enjoy....
tp skrg..
:(